Maisemasuunnittelijat ry esillä Habitaressa 2019
Maisemasuunnittelijat ry osallistui Habitare-messuille 11.-15.9.2019 yhdessä kumppaneiden kanssa. Kanssamme osastolla olivat EG-Trading, Haveno, Kivikopla, Kekkilä, Konstsmide, Lehtovuori, Liuskemestarit, Närhi Oy Sisustuspalvelu, Puutarha Tahvoset ja Unisport.
12 neliön osastomme sijaitsi messujen AHEAD-hallissa, lähellä pääesityslavaa. AHEAD on kuratoitu muotoilun alue, jossa tuotteet esitellään näyttelymäisesti. Osaston suunnitteli jäsenemme Sari Lampinen Puutarhasuunnittelu Puksipuusta.
Messuosasto rakennettiin jäsentemme ja kumppaneidemme yhteistyönä. Messupäivinä osastolla oli runsaasti jäseniä esittelijöinä, vastaamassa messuvieraiden kysymyksiin, kertomassa maisemasuunnittelusta sekä jakamassa tietoa yhdistyksestä. Myös kumppaniyritystemme edustajia oli osastolla tavattavissa.
Yhdistyksen messuosallistuminen herätti kovasti kiinnostusta messuvieraiden parissa. Osallistumisemme näkyi niin somekanavissa kuin blogeissakin. Lisäksi yhdistys oli esillä Decor-lavalla, jossa jäsenemme Kairi Meos Azalea Maisemasuunnittelusta piti puheenvuoron kahtena messupäivänä.
Onnistuneen messukokemuksen pohjalta yhdistys on suunnitellut osallistuvansa Habitare-messuille uudelleen vuonna 2021. Seuraavan Habitare-messuosaston suunnittelu ajoittuu syksyyn 2020. Se tarjoaa mielenkiintoisen suunnittelutehtävän osaston suunnittelijaksi valittavalle yhdistyksemme jäsenelle. Suunnittelutehtävästä ja messuosaston organisoinnista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä yhdistyksemme hallitukseen info@maisemasuunnittelijat.fi.