Vietämme jo perinteeksi muodostunutta Viheralan ammattilaispäivää Kouvolan asuntomessuilla torstaina 8.8.2019. Vuoden 2019 asuntomessut järjestetään Korian Pioneeripuistossa. Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Vanhat venäläisten rakentamat punatiiliset kasarmirakennukset, yhdessä uljaan luonnon kanssa luovat alueelle oman uniikin luonteen.

Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa.

Ammattilaispäivänä kuulemme Kouvolan kaupungin mietteitä asuntomessualueesta, sen alkuvaiheista ja kaavoituksesta.

Päivä alkaa klo 10.30 Kouvolan kaupungin tervehdyksellä ja päättyy klo 17, jonka jälkeen on vielä tunti omatoimiaikaa messuilla.

Messupäivän pääsyliput, esitykset ja tarjoilut (aamukahvit, lounas ja välipala) sponsoroi kumppanimme; Lehtovuori, Lakan Betoni, Kekkilä, HB-Betoni, Kompan, Lappset ja Benders. Sinun tehtäväksesi jää ilmaantua paikalle klo 10.15 mennessä messuportille. Tarkemman päivän ohjelman ilmoitamme myöhemmin.

Junat Helsingistä ja Tampereelta saapuvat 9:41 Kouvolan asemalle, josta non-stop-messubussi tuo messualueelle. Myös Parkkialue sijaitsee Kouvolassa, Kouvolan raviradalla (Ravitallinkuja 22, 45160 Kouvola). Bussimatka kestää noin 10 min, toki täytyy varautua odottamaan hetki.

Mukaan mahtuu vain 30 nopeinta, jotta ryhmän koko pysyy hallittuna ja mahdumme pihoihin hyvin yhtä aikaa.

Ilmoittaudu oheisella linkillä kesäkuun loppuun mennessä:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/ilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=04BB5715C182CD35C225841E001ABDB8

Lisätietoja eija.gronqvist (at ) viheroksa.fi