Päiväretki Mustilaan pe 9.6.2017

Mustilasta kerrotaan, että alppiruusuissa on runsaasti nuppuja ja kukinnasta odotetaan erityisen runsasta tälle vuodelle. Retkemme sijoittuu odotetusti juuri parhaimpaan ajankohtaan. Päivän teemoina ovat arboretumin kasvillisuuden ohella mm. viherrakentamisen lisälajit, niiden kasvupaikat ja erityisvaatimukset sekä kasvien alkuperän vaikutus niiden menestymiseen.

Päivä sisältää:

  • tutustumisen Mustilan Arboretumiin
  • kaksi opastettua maastokierrosta: havupuualue (jättituijat, hemlokit, purppurapihdat jne.) sekä Alppiruusulaakso ja atsalearinne (mm. rhododendronit ja niiden seuralaiskasvit.
  • lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvitukset
  • teemoihin liittyvää ajankohtaista infoa retkeen osallistuvilta yrityksiltä Kekkilältä ja Harvialalta.

Huom! Kohteeseen saavutaan omilla autoilla. Pysäköintitilaa on runsaasti. Suosikaa kimppakyytejä.

Päivän aikataulu:

9.30 Aamukahvit ja Arboretumin yleisesittely kahvin lomassa

10.00 Pidempi puistokierros arvostettujen havupuualueiden kautta: havu- ja lehtipuut kuten jättituijat, hemlokit, purppurapihdat jne.

12.00 Lounas arboretumin makasiinikahvilalla

13.00 Lyhyempi maastokierros kukkivassa Alppiruusulaaksossa ja Atsalearinteellä, jossa mm. rhododendronit ja niiden seuralaiskasvit

15.00 Päätöskahvit ja loppukeskustelu Päiväohjelman jälkeen kukin voi tutustua itsenäisesti taimimyymälöihin, viinitupaan/-myymälään ja paikan muihin kohteisiin tai kiertää puistossa vielä uusia alueita.

Päiväretkelle ilmoittautuminen ja hinta:

Ruokarajoitteet ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme varautua niihin ennalta.

Jos haluatte järjestellä kimppakyytejä, löydätte MAS-Klubista tähän liittyvän postauksen. Vastaa postaukseen, lisää paikkakuntasi ja toiveesi kimppakyydistä. Olehan aktiivinen ja muodosta mukava retkiporukka!

Retken hinta 25 €/ hlö

Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset 23.5.2017 mennessä. Jos henkilö peruu ilmoittautumisensa viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, sen voi tehdä maksuttomasti. 23.5. jälkeen tehtyjen peruutusten osalta retki veloitetaan kokonaisuudessaan.

Ilmoittaudu tästä!

Matkamme järjestelyihin ja kustannuksiin osallistuvat myös Harviala ja Kekkilä. Suuri kiitos heille mukana olosta!