Maisemasuunnittelijat ry juhli 60-vuotis syntymäpäiviään Hatanpään kartanolla 13.8.2021. Juhlat sujuivat pääosin aurinkoisessa säässä kauniin puiston ja upeassa kukassa olevan ruusutarhan ympäröimänä. Tilat olivat väljät siten että juhliminen sujui turvallisesti, ja käsidesin ja maskien saatavuudesta oli huolehdittu. Ulkotilat laajensivat juhlatilaa entisestään. Juhlissa oli paikalla yli 50 yhdistyksen jäsentä ja kumppaniyrityksen edustajaa.

Juhlaa vietettiin aluksi vapaasti seurustellen. Virallisen osuuden avasi puheenjohtaja Kaisa Koskelinin puhe. Juhlassa julkaistiin Eeva Blombergin koostama yhdistyksen historiikki ja Eeva kertoi juhlayleisölle mukaansatempaavasti sekä maisemasuunnittelijoiden historiasta että historiikin koostamisprosessista. Mas:n nykyinen hallitus ja yrityskumppanit esittäytyivät. Vuoden maisemasuunnittelijan julkistuksen lisäksi juhlassa kunniajäseniksi kutsuttiin yhdistyksen pitkäaikaisia jäseniä ja entisiä puheenjohtajia, joita ovat

Reijo Huppunen 1980-1984

 

 

 

 

 

 

 

 

Liisa Alanko 1990-1996

Heimo Kaukolinna 1997

Aino-Kaisa Nuotio 1998-2007

Arja Paula 2008-2012

Eeva Blomberg 2013-2017

ja Hanna Hentinen joka on toiminut hallituksissa yhteensä 18 vuotta

60 vuoden aikana maisemasuunnittelu työkenttänä on ottanut jättiharppauksia eteenpäin ja alan arvostus on kasvanut. Maisemasuunnittelijat ry jatkaa edelleen väsymätöntä työtään alan edistämiseksi ja laadukkaan maisemasuunnittelun tunnettuuden lisäämiseksi. Tässä työssä korvaamattomina tekijöinä ovat yhdistyksen osaava jäsenistö yritysjäsenineen, laaja yhteistyökumppaniverkosto ja tietenkin vapaaehtoisvoimin toimiva hallitus valovoimaisen puheenjohtajansa johdolla.

Kaisa Koskelin on toiminut yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 2018 alkaen.