Maisemasuunnittelijoiden hallituksen jäsenille Vihervuoden mitalit

Vihervuoden päätöstapahtumassa Helsingin Säätytalossa jaettiin 27.10. yhteensä 26 Vihervuoden mitalia viheralan hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä. Mitalin saajissa on toimijoita ympäri Suomea. Mitalien myöntämisestä päätti mitalitoimikunta, jonka puheenjohtaja oli presidentti Tarja Halonen.

Vihervuoden mitalinsaajat Heli Nukki ja Eeva Blomberg. Kuva: Kaisa Koskelin

Mitalinsaajien joukossa oli kaksi maisemasuunnittelijoiden hallituksen jäsentä.

Maisemasuunittelijat ry:n puheenjohtaja suunnitteluhortonomi Eeva Blomberg on aktiivinen maisemasuunnittelija. Hän kirjoittaa aktiivisesti ammatti- ja harrastelehtiin sekä ottaa kantaa viheralan ammatillisiin kysymyksiin. Hänen kaudellaan Maisemasuunnittelijat ry:n toiminta on laajentunut ja näkyvyys mm. sosiaalisessa mediassa on aktiivista.

Maisemasuunnittelun opiskelija projektipäällikkö Heli Nukki on ollut hyvin aktiivisesti mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Vihervuoden hankkeita. Hän on mukana mm. kansallisten kaupunkipuistojen verkoston yhteistyössä, HAMK Lepaan opiskelijoiden toteuttamissa Vihervuosi-hankkeissa, SuomiAreenan Vihervuoden keskustelutilaisuudessa sekä Porin kaupungin järjestämissä lukuisissa Vihervuosi-tapahtumissa ja kampanjoissa.

Jaa:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Facebook
Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.