Liity jäseneksi

Tervetuloa Maisemasuunnittelijat ry:n jäseneksi

Jäsenenä saat sekä Maisemasuunnittelijat ry:n että Viherympäristöliiton ajankohtaista tietoa, kursseista, seminaareista, näyttelyistä, opintomatkoista sekä muista alan tärkeistä tapahtumista. Jäsenenä saat myös alennusta yhdistyksen omista sekä VYL:n järjestämistä koulutustilaisuuksista ja opintomatkoista. Jäsenenä voit olla aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa osallistumalla yhteisiin tapahtumiin ja kokouksiin.

Jäsenhakemus lähetetään yhdistykselle joko täyttämällä hakulomake yhdistyksen verkkosivuilla (linkit) tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteella: Maisemasuunnittelijat ry, c/o Viherympäristöliitto, Viljatie 4 C, 00700 Helsinki

Yhdistyksen hallitus, joka kokoontuu noin joka toinen kuukausi, käsittelee hakemukset ja päättää uusista jäsenistä.

Jäsenmaksut 2017:
Yritysjäsenet 146 EUR
Henkilöjäsenet 58 EUR
Opiskelijajäsenet 25 EUR

Jäsenmaksut tulevat vuosittain maksuun maalis-huhtikuussa. Uusille jäsenille jäsenmaksu tulee maksettavaksi heti jäseneksi hyväksymisen jälkeen.

Yritysjäsenyys
Yritysjäseneksi on oikeutettu liittymään sellainen oikeuskelpoinen yritys, jossa on päätoimisena suunnittelijana maisema- ja ympäristösuunnitteluun soveltuvan amk-tutkinnon suorittanut henkilö. Vastaavalla suunnittelijalla tulee olla tutkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kahden vuoden työkokemus ympäristösuunnittelutehtävistä. Yrityksen tulee esittää referenssejä suunnittelukohteista sekä yhden kohteen suunnitelma-asiakirjat, joiden laatimisesta on vastannut rekisteriin merkittävä vastaava suunnittelija.
Yrityksen tulee osoittaa toimineensa ympäristönsuunnittelutehtävissä vähintään kahden vuoden ajan ja että sen kaikki lakisääteiset velvoitteet on hoidettu moitteettomasti. Yrityksen edellytetään toimivan noudattaen alan hyviä toimintatapoja.

Henkilöjäsenyys
Henkilöjäseneksi on oikeutettu liittymään henkilö, joka virka-, työ- tai konsulttitehtävissään toimii viheralueiden suunnittelijana, rakentamisen ja kunnossapidon valvojana, rakennuttajana tai näihin liittyvissä opetustehtävissä.
Henkilöjäsenen pätevyysvaatimuksena on maisema- ja ympäristösuunnittelutehtäviin soveltuva korkea-asteen tutkinto.
Henkilöjäsenen edellytetään toimivan työssään yhdistyksen tarkoituksen edistämiseksi ja toteuttavan työssään yleisesti alalta edellytettäviä hyviä toimintatapoja.

Opiskelijajäsenyys
Opiskelijajäseneksi on oikeutettu liittymään maisema- tai ympäristösuunnittelun amk-tutkintoa suorittava henkilö. Opiskelijajäsenen tulee tutkinnon suoritettuaan hakea jäsenyyden muutosta henkilö- tai kannattajajäseneksi työtehtäviensä mukaan.

HUOM.!

Jos haluat jäsenyyteesi muutoksen (opiskelu, äitiysloma, valmistuminen, yritysjäsenyys tms.), ilmoita siitä hallitukselle: info@maisemasuunnittelijat.fi. 

Jaa:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Facebook