Yhdistyksen uusi virallinen nimi on Maisemasuunnittelijat ry, Landskapsplanerarna rf

Yhdistyksen nimenmuutos hyväksyttiin sääntöjen mukaisesti kahdessa peräkkäisessä kokouksessa viime vuoden helmi- ja huhtikuussa. Virallinen hyväksyntä nimen muutokselle saatiin Patentti- ja rekisterihallitukselta juuri ennen joulua. Tästä lähtien yhdistyksestä käytetään uutta nimeä Maisemasuunnittelijat ry, Landskapsplanerarna rf. Nimestä käytetään lyhennettä MAS yhdistyksen ja viheralan sisäisessä viestinnässä.

Yhdistyksen logon, nettisivujen ja muun materiaalin päivittäminen uuden nimen mukaiseksi on aloitettu ja uusi materiaali otetaan käyttöön mahdollisimman pian. Uusi jäsenluettelo ja roll up -julisteet on tarkoitus saada valmiiksi helmikuussa Viherpäiville. Kustannussyistä yhdistyksen viime vuonna tuotetun esitteen kanteen vaihdetaan vain nimi uudella logotarralla. Muukin materiaalivarasto kuten kirjekuoret pyritään käyttämään loppuun samalla tavalla korjaten.

Yhdistykselle on varattu uusi Internet -osoite www.maisemasuunnittelijat.fi. Tämä tulee toimimaan kevään aikana. Toistaiseksi sivut löytyvät vielä vanhasta osoitteesta.

Jaa:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Facebook
Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.