Maisemasuunnittelijoiden kesäretki Mikkeliin 3.-4.8.2012

Tervetuloa Maisemasuunnittelijoiden kesäretkelle Savon sydämeen, Mikkeliin. Paikalliset asiantuntijamme Sirpa Vesanen ja Riitta Liukkonen ovat laatineet meille mielenkiintoisen ja monipuolisen retkiohjelman. Perjantai 3.8. tutustutaan Mikkelin uudistettuun keskustaan sekä lähiseudun kohteisiin: Emola, Graani, Tertin kartano ja Heikkilän yrttitila.  Lauantaina 4.8. on vuorossa Mikkelipuisto, Kenkävero ja iltapäivällä Otavan Happy Jazz. Tarkempi ohjelma

Mikkelin keskustassa on viime vuosina tehty paljon laadukasta kaupunkiympäristön kehittämistyötä, mm. tori ympäristöineen on saanut uuden ilmeen. Laaja keskustauudistus toteutettiin vuosina 2008 – 2011. Torin alle rakennettiin keskuspysäköintilaitos ja kävelykeskustaa laajennettiin ja sen laatua parannettiin. Alueelle rakennettiin myös kaksi uutta kauppakeskusta, Akseli ja Stella. Toimenpiteet toteuttivat yksityiset kiinteistönomistajat ja kaupunki. Elävä kaupunkikeskusta ry valitsi Mikkelin keskustan Suomen parhaaksi keskustaksi helmikuussa 2012.

Voit osallistua retkeen vain perjantain ohjelmaan tai perjantain sekä lauantain ohjelmaan.

Retken hinta: perjantai 60€ /hlö, perjantai-lauantai 170 € /hlö (yöpyminen 2 hengen huoneessa).

Hinta sisältää opastukset, kuljetukset, lounaat ja kahvit. Perjantai-lauantai-hinta sisältää myös hotellimajoituksen aamiaisella sekä liput Otava Happy Jazz -konserttiin.

Matkat Mikkeliin kukin hoitaa itse. Paikkoja on rajoitettu määrä ja ne varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 29.6. mennessä Riitta Liukkoselle riitta@maisemasofia.fi tai puh. 0400 274 949.

Jaa:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Facebook
Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.