Maisemasuunnittelijat ry:n vuosikokous 14.2.2012, tule vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan

Maisemasuunnittelijat ry:n vuosikokous

Aika: Tiistai 14.2.2012 kello 12.30-14.30
Paikka: Hotelli Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, Tampere

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • vuoden 2011 toiminta- ja tilikertomus
  • vuoden 2012 toimintasuunnitelma ja talousarvio
  • jäsenmaksut vuodelle 2012
  • hallituksen kolmen varsinaisen ja kahden varajäsenen valinta

Vuosikokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan ja tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Ole mukana päättämässä ja ilmoittaudu kokoukseen 10.2. mennessä: arja.paula@kolumbus.fi tai puh. 040 7783074

Tervetuloa!

________________________________________________________________

Yhdistyksen hallitukseen tarvitaan uusia voimia kahden varsinaisen jäsenen jättäessä hallitustyön monen yhteistyövuoden jälkeen. Erityisesti hallitukseen toivotaan jäseniä kuntasektorilta ja monialaisista konsulttitoimistoista tuomaan ko sektorien suunnittelijoiden näkemyksiä tällä hetkellä kovin yrittäjäpainotteiseen hallitukseen.

Mikäli suunnittelijoiden yhteisiin asioihin vaikuttaminen kiinnostaa, ole yhteydessä puheenjohtajaan mielellään jo ennen kokousta ja tule mukaan vuosikokoukseen.

Yhdistyksen hallituksen muodostaa puheenjohtaja, kuusi varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Toimikausi on kaikilla kaksi vuotta kerrallaan. Tänä vuonna vuosikokouksessa on erovuorossa kolme varsinaista jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Erovuoroiset voidaan myös valita uudelleen. Hallitus kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa.

Jaa:Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Facebook
Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.